Braintraining op de dansvloer

21 september 2023, 14:00 - 15:00
Het Glazenhuis, Plein '40-'45 2A (naast Café Plein '40-'45), Amsterdam
Nieuw-West
Braintraining op de dansvloer

Woon jij in Geuzenveld/Slotermeer, ben je 55+ en houd je van muziek & bewegen? Probeer eens uit wat dansen met je doet. Blijf mentaal en fysiek fit en kom naar ‘Braintraining op de dansvloer’.

We gaan aan de slag met oefeningen die functioneel bewegen combineren met het vergroten van het denkvermogen. Een mix van kijken, luisteren, voelen, ritme volgen en motoriek. Met muziek uit allerlei verschillende genres, tijden en windstreken! Deze beweeggroep is speciaal voor ouderen, mantelzorgers en mensen die steeds een beetje vergeetachtiger worden. Samen op een leuke en gezellige manier gaan bewegen.

Tijdens deze lessen combineren we kracht, balans en coördinatie. En dat alles op muziek! Een leukere manier bestaat er bijna niet om sociaal, fysiek en mentaal fit te worden. Meld je nu aan via de mail of kom gezellig langs. Deelname is gratis!

Vanaf 13.15 uur is iedereen welkom bij Buurthuis De Honingraat voor een kopje koffie of thee. Samen wandelen we naar het glazenhuis. De beweeg les is van 14:00-15:00 uur.

Zoek je een andere boost?

Bekijk de agenda